Audio Productions

Kommerzielle Musictracks und Logo/Idents (lizenzfrei zu kommerziellen Zwecken nutzbar) auf http://audiojungle.net/user/nenart.

Diskografie

Demos
2000: UNFUG – The Monkey Business (MC) (Massived Records)
2010: RADIOKRILA – Red Between The Lines (Digital) (DIY) 
2011: ZAMBADA RAMBOZO – Stand Alone Chronicles I (Digital) (DIY) 
2014: ZAMBADA RAMBOZO – Stand Alone Chronicles II (Digital) (DIY) 
2015: RADIOKRILA – The Trick Is To Breathe (Digital) (DIY) 

EPs
2004: BUBONIX – In The Grey/Never Forget (Pic.7″) (Matula Records, Unter Schafen Records) 
2008: BUBONIX – “Split 7″ mit Amen 81 (7″) (Matula Records)
2017: MY FRIEND THE MACHINE – Akustična Vol.1 (Digital-EP) (D.I.Y.) 

Alben
2004: BUBONIX – Reflect (1994-2004) (DVD) (Matula Records, Unter Schafen Records) 
2007: BUBONIX – Please, Devil Send Me Golden Hair (CD, LP) (Nois-O-Lution / Indigo)  
2008: BUBONIX – Capsaicin (CD, LP) (Nois-O-Lution / Indigo) 
2016: BUBONIX – Still... from inside (LP) (Twisted Chords) 

Samplerbeiträge
1998: Stories of Love and Rebellion (CARPE DIEM, THE ROCKETS, L.A.U.T.)
2004: Against The Human Race (BUBONIX)
2004: Still Rock, Still Anti (BUBONIX)
2004: Schlachtrufe BRD Vol. 7 (BUBONIX)
2007: 10 Years Of Matula Records (BUBONIX)

BUBONIX_logo_whiteBUBONIX_logo_white
nenART_audioprod_logonenART_audioprod_logo
zambada_rambozo_logozambada_rambozo_logo